top of page

Bansmann & Søn siden 1913

Om Bansmann & Søn

Malerfirmaet Bansmann & Søn blev opført af Christian Bansmann i 1913 som senere hen tog sin søn under vingerne. Siden da er driften og passionen for malerarbejde blevet i familien og er derfor i dag blandt et af Danmarks ældste malerfirmaer. Bansmann & Søn er i dag drevet af Simon Kristensen, som både er udlært maler og tømrer. Det giver ham en forståelse for byggeriet og god kommunikation med andre mulige håndværkere på pladsen. Vi er et mindre malerfirma bestående af 6-10 svende og derfor kender vi hinanden både professionelt og privat. Vi tror på, at en moderne malervirksomhed drives bedst af:

Stabilitet

Fleksibilitet 

Teamwork

Overholdelse af aftaler

Omhyggeligt håndværk

For os betyder det blandt andet, at vi har styr på vores ting, at vi agerer professionelt, venligt og respektfuldt overfor vores samarbejdspartnere, kunder og ikke mindst hinanden. Vi har stort fokus på, at Bansmann & Søn skal være en god arbejdsplads og at vores kunder finder det tilfredsstillende og trygt at blive serviceret af os.

Vi bestræber os for at sætte prikken over i’et og sørge for at alle behandlingerne er forgået korrekt. Vi sætter kundens behov højt og stræber altid på et gensyn af nye opgaver.  Intet er for stort eller for småt. Vi er der for at tilbyde vores ekspertise og vi vil med glæde hjælpe til med vejledning, om enten tapet, farver eller lign.

Du kan altid få et GRATIS uforpligtende tilbud.

Vi gør kun brug af de absolutte bedste, professionelle, samt miljøvenlige produkter der er på markedet og af mindst mulige kodemærkning. Bansmann & Søn er medlem af danske malermestre og derfor følger der garanti med vores arbejde.

Den rigtige maler for dig

bottom of page